Basis Pedicure en Voetverzorging

25 €

Deze behandeling bestaat uit nagels knippen en verzorgen, nagelriem behandelen. Ingegroeide nagels pijnloos los frezen en drukvrij leggen, afvlakken van dikke (kalk)nagels zodat de druk van uw schoenen geen pijn veroorzaken.
Overtollig eelt weghalen, likdoorns verwijderen, voetscrub en incrèmen.

Deze behandeling is ware verademing voor je voetjes en achteraf voel je terug op wolkjes lopen.

Wellness pedicure, dé ultieme voetverwenning

€ 40

Als gespecialiseerde voetverzorgster wil ik graag wat meer bieden dan een standaard behandeling.

De wellness-pedicure is een cosmetische voet-verzorging. Deze behandeling zorg voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannend werking en uw voeten voelen soepel en jong aan. De behandeling is voor iedereen geschikt, maar zeker voor personen met reumatische aandoeningen en/of droge voeten.

Het verzacht de huid en stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuids weefsel.

Podofix

30 €

Podofix is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide teennagels. Deze vorm van nagelcorrectie is voor bijna iedereen geschikt, zelfs kinderen en diabetici. Podofix vormt zich naar de nagel en brengt onmiddellijk verlichting. Het aanbrengen van de beugel duurt slechts een paar minuten en je voelt het nauwelijks. Ook tijdens de dagelijkse activiteiten heb je er geen last van, zelfs met sporten of in het water.

Podofix is een zacht alternatief voor het corrigeren van misvormde nagels. Het helpt de nagels op een natuurlijke en gezonde manier terug te groeien. Door deze eenvoudige methode kan men een operatie vermijden. Het ongemak van een ingegroeide nagel is snel en pijnloos verdwenen. Het effect is langdurig.

CND Shellac

15 €

14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken!
Voor zowel de voeten als de handen! De Shellac behandeling kan ook inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Het resultaat van de drie lagen samen zorgt voor twee zaken, als versteviging van de natuurlijke of kunstnagel en als een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Nagelherstelling LCN

€ 35

‘Vele mensen lijden aan ziekten en/of veranderingen aan de teennagels. Deze veranderingen zijn meestal zichtbaar en geven een onaantrekkelijk beeld. Uw teennagel kan gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft´.

Please reload

KAL PEDICURE EN MASSAGE

Kievitstraat 2 - 9870 Zulte - 0476 79 00 17

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now