Ontspanningsmassage

60 €

Dé ideale remedie tegen stress. Het is een zachte, warme lichaamsmassage die lichaam en geest volledig tot rust laten komen. Opgebouwde spanningen worden meteen weggenomen, zodat je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

Door het algemeen gevoel van welbehagen, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang worden gebracht worden door de massage, verdwijnt de stress en kan het lichaam weer nieuwe positieve energie opdoen.

Alle spanningen ebt weg uit je lichaam. Ook als je geen klachten hebt, is een ontspanningsmassage gewoon heerlijk genieten!

Hot & Cold Stone Massage

70 €

Hot & Cold Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt door in de spieren en zorgen voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. 

Door de afwisseling van de warme en koude stenen krijgt het bloed als het ware een boost.
Vaten  vernauwen en zetten dan weer open, ideaal voor het verwijderen van afvalstoffen.

Een Hot Stone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz.. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan deze massage verlichting  bieden.

Shantaka Baby Massage

10 €

Deze massage is oorspronkelijk een vrom van totale en ontspannende lichaamsmassage voor baby's en kleuters. Shantala is een ritmische massage die er op gericht is met aandacht bezig te zijn met de baby. Wie babymassage toepast, zal kunnen vaststellen dat baby's er beter door slapen en zich beter laten voeden. Babymassage stimuleert de zintuigelijke, motorische en emotinele ontwikkelng van het kind.

Zwangerschap massage

60 €

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je eens te laten verwennen. Met een aangepaste zwangerschapsmassage proberen wij de spanning in het lichaam tijdelijk te verlichten. Pijnpunten in de rug, de benen, enz., kunnen verholpen worden. Gezwollen ledematen worden met speciale technieken behandeld. 
Ook postnataal is massage een echte aanrader voor je lichaam. De massage zorgt voor een versneld volledig herstel van het lichaam.

Please reload

KAL PEDICURE EN MASSAGE

Kievitstraat 2 - 9870 Zulte - 0476 79 00 17

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now